Sotahistorialliset kohteet – Tarinoiden tapahtumapaikat – Kenttäpostin kertomaa

Search
Close this search box.

Kriegshistorische Stätten – Schauplätze der Geschichten – Was die Feldpost über den Krieg erzählt

Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.tarinoitasotavuosilta.fi ja on päivitetty 21.12.2023. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

Saavutettavuus

Verkkosivuja koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Laki velvoittaa noudattamaan Euroopan Unionin saavutettavuusdirektiivin vaatimuksia. WCAG (Web Content Accessibility Guidelines) on kansainvälinen ohjeistus verkkosisältöjen saavutettavuudesta. Lain mukaan verkkosivustojen ja sovellusten on täytettävä WCAG 2.1 -ohjeistuksen A- ja AA-tason kriteerit.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Verkkosivusto täyttää suurimman osan saavutettavuusvaatimuksista.

Sivustolla on ulkopuolisten tahojen palveluissaan julkaisemia sisältöjä (vrt. Google My Maps), jotka eivät ole palveluntarjoajan valvomia. Suomussalmen kunta ei vastaa kolmannen osapuolen tuottaman sisällön saavutettavuudesta.

Ei-saavutettava sisältö

Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen, mutta sivusto on edelleen kehittämistyön alla. Esimerkiksi karttaosion alustana käytetty Google My Maps -alusta ei kaikilta osin vastaa täysin saavutettavuutta; tämä johtuu alustan teknisestä rakenteesta.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi

Ota yhteyttä sähköpostilla: visit@suomussalmi.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit ethdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot:

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Teemme työtä saavutettavuuden parantamiseksi ja olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen. Olemme parhaamme mukaan selvittäneet mahdollisuuksia saavutettavuuden toteutumiseen ja tehneet sen mukaisia muutoksia palveluihimme.